Einde nabij… – Dag 13, 4 augustus


De laatste dag is aangebroken. De wekker gaat vandaag lekker om 10:00 in plaats van 07:00. We krijgen orders om onze koffer in te pakken en onze oude kleding op een hoop te leggen om dit mee te geven aan Aleksandar. Na een ontbijt van fruit en pannenkoeken met nutella vertrekken we naar Kucura om een laatste interview af te nemen. Na wat koffie, een ijsje en een interview besluiten we om naar het zwembad te gaan en om daar lekker af te koelen.

Na wat bommetjes, een duikfestijn en hamburgers met frisdrank komt Mirko met dochter Lana en de familie van Aleksandar aangelopen. We springen met Mirko en het water en chillen hem wat op de rand van het zwembad tot het tijd is om om te kleden en terug te gaan naar het hostel.

In het hostel pakken we onze koffers verder in en peinzen we over de ruimte in de auto morgen. We besluiten een paar koffers eruit te halen en dit onder te verdelen in koffers van andere mensen. Na wat discussies, koffers opnieuw inpakken en kleding 60 keer op te vouwen is het tijd om te gaan eten. Onze laatste kip met zuurkool en friet van deze vakantie werd naar binnen gewerkt.

Na het avondeten rijden we door naar het Camphouse van Aleksander om een afscheidsparty te houden. Na heel veel gelach, gepraat, nekmassages, gezang en een afscheidsknuffel nemen we van iedereen afscheid en scheiden onze wegen.

We kijken allemaal heel erg tevreden terug naar onze werkvakantie en hebben met volle teugen genoten. Morgen vertrekken we vroeg naar het vliegveld om vervolgens terug te vliegen naar Amsterdam om onze familie weer te ontmoeten.

Geschreven door Joëlle

WhatsApp Image 2017-08-05 at 08.12.33 WhatsApp Image 2017-08-05 at 00.54.04 WhatsApp Image 2017-08-05 at 00.54.00

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *