There we go! – Dag 1, 23 juli


Paspoort? Check. Vliegtickets? Check. Navigatie systeem? Nee, vergeten. We downloaden nog snel de kaart via Maps. We leveren de koffers in en gaan door de douane heen. Femke maakt nog even een foto van Timo die gefouilleerd wordt, maar dat werd niet helemaal gewaardeerd. Foto is verwijdert. Daarna was het tijd voor koffie, puzzelboekjes kopen en wachten.WhatsApp Image 2017-07-23 at 17.22.54

Tijdens het wachten dacht ik nog even na over het warme ‘goodbye’ wat we ’s ochtends kregen tijdens de kerkdienst. Joëlle vertelde de gemeente wat we gingen doen en dat we wel € 6000 projectgeld meenemen naar Servië. Een geweldig mooi bedrag! We werden samen met het Dabarteam uit Ouddorp toegezongen. Als dank hadden we zelf allerlei lekkers gebakken voor bij de koffie. De gemeente schudden ons na de dienst de hand en we kregen heel veel succes wensen. Wat een ontzettend fijne groet!

Oke, tijd om in te stappen bij Gate 2. Ik zat samen met Timo en Femke in een stoelenrijtje. Tijdens de reis keken we een filmpje om de tijd te doden. Bij aankomst in Budapest kregen we bericht van Marijn dat hij flink vertraagd was. Omdat we op tijd bij het appartement ons moesten melden, verdeelde we de groep in tweeën. Dus wachtte ik samen met Timo en Femke op Marijn. Rond 23:00 waren we eindelijk allemaal verzamelt bij het kleurrijke appartement.

Tijd om even te relaxen en te kletsen aan de keukentafel. En er werd nog wat eten en drinken gekocht. Helaas vond Corinda de knakworstjes ‘goor’, waardoor er binnen de kortste keren knakworsten voor haar gezicht zwaaide. Daarna ging een deel van de groep het bed in en een deel nog even de stad in! Het werd een gezellige Hongaarse avond in Budapest.

Quotes van de dag:
– ‘Dit bier ruikt naar het giraffenverblijf van Blijdorp’
– ‘Dit is niet echt despo(cito)’
– ‘Ik krijg hier een ‘schuurdij’ van’
– ‘FF wapperen heur’

 

Geschreven door Lotte

whatsapp hoi

WhatsApp Image 2017-07-23 at 22.25.01

WhatsApp Image 2017-07-25 at 22.16.29

WhatsApp Image 2017-07-25 at 22.16.30

WhatsApp Image 2017-07-25 at 22.17.35

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *