De dag voor vertrek! – 22 juli


Oké, nu is het bijna zover… Nog 1 nacht slapen en dan gaan we toch echt richting Servië toe!! We hebben er ongeveer een jaar naar toe gewerkt met de groep. In dat jaar hebben wij o.a. de pietenverhuur, Moederdag ontbijtjes, taartenactie, hardloopwedstrijd en tulpenbollenactie gedaan. Ikzelf heb dit ervaren als motivatie om in Servië aan de slag te gaan. Ook hadden/hebben we een enthousiaste groep die de handen uit de mouwen wil steken voor dit project.

Ohja, ik moet nu echt stoppen met typen, want ik moet mijn koffer nog pakken voor morgen. Maar eerst kijk ik nog even naar het weer in Servië… 34, 35, 36 graden!! Dat worden dus veel korte broeken en shirtjes die mee de koffer in gaan. Ook mag ik de zonnebril en zonnebrandcrème wel niet vergeten.

Kortom, ik hoop dat het een enorm leuke vakantie wordt! Een vakantie waarin ik samen met nog 9 andere de wereld verbeter, een glimlach kan geven aan kinderen die het minder hebben dan wij. Een vakantie om lachen en vooral een vakantie om nooit te vergeten!

Geschreven door: Corinda van Dis

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *