Taart met Pasen!


Beste Emmauskerkgangers (en andere geïnteresseerden),

Na de ochtenddienst van 1e paasdag (zondag 16 april) willen wij u graag taart aanbieden in de ontmoetingsruimte in de kerk.
De opbrengst hiervan zal zijn voor de GJV werkvakantie naar Servië. Op deze werkvakantie hopen zij een kamphuis op te knappen zodat kinderen die nooit op vakantie gaan nu wél kunnen gaanIMG_8201.
Er zullen verschillende soorten taarten zijn om tijdens de koffie te nuttigen. In de kerk worden taartpunten en cupcakes verkocht:

– Taartpunt appel of kwark € 1,50 per stuk
– Cupcake €1 per stuk.

Daarnaast is het mogelijk om van te voren taart te bestellen, die na de dienst op eerste paasdag kan worden opgehaald en mee naar huis kan worden genomen. Het is mogelijk de volgende taart(en) van te voren via de mail te bestellen, actiediaconaal@gjvmiddelharnis.nl óf vanaf zondag 26 maart na de dienst in de ontmoetingsruimte.

Kwarktaart: hele kwarktaart € 8 / halve kwarktaart €5
Appeltaart: hele appeltaart € 8 / halve appeltaart €5
Cupcakes: €1,00 per stuk

Natuurlijk zijn we op zoek naar vrijwillige taartenbakkers/ taartenbaksters. Mocht u taart(en) willen bakken en sponsoren dan horen we dit graag via actiediaconaal@gjvmiddelharnis.nl óf ook na de dienst in de ontmoetingsruimte. Onder de taartenbakkers die twee of meer taarten voor ons bakken zullen drie leuke prijzen verloot worden!

Graag tot ziens op de 1e paasdag!

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *